warsztat

Praktyczne Aspekty Tradingu

Poznań, woj. wielkopolskie
oferta ważna do: zakończona

W ciągu zaledwie 19 lat OSTC stało się jedną z największych firm tradingowych na świecie. Dziś zatrudniamy ponad 450 osób w 14 biurach na całym świecie, od Polski przez Wielką Brytanię, Indie, Chiny, Rosję po Hiszpanię. Wspieramy naszych pracowników na drodze osiągnięcia sukcesu w roli traderów. Szukamy młodych, ambitnych i utalentowanych ludzi. Ludzi takich jak Ty. Aktualnie, wraz z Fundacją Rozwoju Talentów, zapraszamy na:

WARSZTAT "PRAKTYCZNE ASPEKTY TRADINGU"

Zgłoszenia przyjmujemy do: 09.05.2018

Poznań, budynek Uniwersytetu Ekonomicznego

10 maja 2018

ZAPOZNAJ SIĘ Z PROGRAMEM WARSZTATÓW:

• Daytrading w firmie w proptradingowej na przykładzie OSTC.
  • Omównie podstaw zarządzania ryzykiem.
  • Praktyczne wykorzystanie analizy technicznej w daytradingu.
  • Trading na żywo z wykorzystaniem profesjonalnego oprogramowania Stellar.

Celem warsztatów jest przedstawienie wam zawodu tradera, zapoznanie z podstawowymi zagadnieniami pracy w firmie OSTC, umożliwienie gry na symulatorze giełdowym, który w znakomitym stopniu oddaje prawdziwe warunki rynkowe.

ZAPRASZAMY CIĘ NA WARSZTAT, JEŻELI:

Jesteś studentem min. 3 roku studiów, zainteresowanych tradingiem, rynkami finansowymi oraz posiadasz zdolności analityczne. Myślisz nad podjęciem w przyszłości zatrudnienie na stanowisku Trainee Trader/ Junior Trader.

ZAPEWNIMY CI:

• wiedzę związaną z zawodem tradera oraz wiele praktycznych umiejętności,
  • możliwość gry na symulatorze giełdowym,
  • certyfikat po ukończeniu warsztatów.

WIEDZĘ PRZEKAŻE CI:

Tomasz Pierzchała
Operations Manager

Absolwent Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Zawodowo tradingiem zajmował się ponad 6 lat. Obecnie do jego podstawowych obowiązków należy szkolenie najmłodszych grup traderów, a także prowadznie zajęć w laboratorium tradingowym. Prywatnie pasjonuje się rynkami od 17 lat i wciąż aktywnie spekuluje. Od początku zafascynowany analizą techniczną, nie zapomina jednocześnie o najważniejszym aspekcie tradingu – psychologii. Chętnie dzieli się wiedzą i wymienia doświadczenia.

Chcesz dowiedzieć się więcej o firmie?