Komorniki k. Poznania

Stażysta Działu Jakości – Asystent ds. Ochrony środowiska

Arjo Polska

Razem możemy dużo zmienić

Arjo to myśląca globalnie organizacja ze szwedzkimi korzeniami, w której prężnie rozwijające się międzynarodowe środowisko napędzane jest szwedzką kulturą organizacyjną. Jako firma, która stawia ludzi w centrum zainteresowania wszystkich działań, pracownicy Arjo są naszymi partnerami w misji poprawy życia.

Odkryj ambitne i satysfakcjonujące ścieżki rozwoju kariery w szerokiej gamie możliwości w naszej globalnej sieci.

Stażysta Działu Jakości – asystent ds. ochrony środowiska

Miejsce pracy: Komorniki k. Poznania

Nr ref.: FRT/03

Jako Stażysta Działu Jakości będziesz odpowiedzialny/a za:

• Wsparcie zespołu w projektach środowiskowych
  • Współpraca przy przygotowaniu dokumentów niezbędnych do uzyskania pozwolenia na emisję do powietrza oraz pozwolenia na wytwarzanie odpadów
  • Udział w audytach środowiskowych
  • Sporządzanie niezbędnej dokumentacji (sprawozdań, raportów, ewidencji odpadów)
  • Nadzór nad Kartami Charakterystyki Substancji Niebezpiecznych

Idealny kandydat:

• Ukończone studia licencjackie lub w trakcie studiów magisterskich, preferowane specjalności ochrona środowiska lub pokrewne
  • Dobra znajomość pakietu Microsoft Office
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym
  • Umiejętność pracy w zespole i budowania relacji z innymi funkcjami w organizacji
  • Umiejętność czytania i rozumienia regulacji prawnych i pozwoleń środowiskowych, dokumentacji technicznej i BHP

Aby odnieść sukces w pracy na stanowisku Stażysty Działu Jakości przydatne będą takie cech charakteru jak dobra organizacja czasu pracy, cierpliwość, terminowość, umiejętność analitycznego myślenia.

Oferujemy Tobie:

• Płatny staż w oparciu o Umowę Absolwencką w wymiarze ½ etatu (pełne 2 dni po 8h lub w innej konfiguracji)
  • Bezpłatny transport z Poznania
  • Możliwość zdobycia pierwszego doświadczenia zawodowego, w międzynarodowej firmie o wysokich standardach pracy
  • Możliwość współpracy z profesjonalistami
  • Możliwość rozpoczęcia współpracy od zaraz

Wyślij do nas swoją aplikację nie później niż do końca marca 2018.  Jeśli masz jakieś pytania, śmiało kontaktuj się z Anną Nowacką pod numerem tel. 61 662 1578.

Wszystko co robimy – robimy z myślą o ludziach. Nasza motywacja leży w potrzebach i wyzwaniach, przed którymi stoją nasi klienci, a naszą siłą napędową są nasi ludzie, którym zależy na osiągnięciu jak najlepszych efektów dla naszych klientów.

Dla tych z pasją do ciągłego rozwoju i pracy dla innych czeka satysfakcjonująca praca w Arjo. Czekamy na Twoją aplikację!