Komorniki k. Poznania

Młodszy Specjalista ds. Jakości Oprogramowania

Arjo Polska

Razem możemy dużo zmienić

Arjo to myśląca globalnie organizacja ze szwedzkimi korzeniami, w której prężnie rozwijające się międzynarodowe środowisko napędzane jest szwedzką kulturą organizacyjną. Jako firma, która stawia ludzi w centrum zainteresowania wszystkich działań, pracownicy Arjo są naszymi partnerami w misji poprawy życia.

Odkryj ambitne i satysfakcjonujące ścieżki rozwoju kariery w szerokiej gamie możliwości w naszej globalnej sieci.

Młodszy Specjalista ds. Jakości Oprogramowania

Miejsce pracy: Komorniki k. Poznania

Nr ref.: FRT/02

Jako Młodszy Specjalista ds. Jakości Oprogramowania będziesz odpowiedzialny/a za:

• przygotowanie specyfikacji wymagań użytkownika
  • przygotowanie scenariuszy testowych
  • dokumentowanie procesu walidacji oprogramowania
  • wykonywanie analizy ryzyka dla oprogramowania
  • raportowanie i obsługę odchyleń w oprogramowaniu

Idealny kandydat:

• doświadczenie w przeprowadzaniu testów manualnych
  • znajomość zagadnień związanych z walidacją, procesami i produkcją oprogramowania
  • spostrzegawczość i dociekliwość
  • dobra znajomość języka angielskiego
  • komunikatywność i nastawienie na współpracę
  • znajomość podstaw programowania (html, php) byłaby atutem
  • mile widziane doświadczenie pracy w dziale Jakości

Aby odnieść sukces w pracy na stanowisku Młodszego Specjalisty ds. jakości oprogramowania, przydatne będą takie cechy charakteru jak dobra organizacja czasu pracy, terminowość, umiejętność analitycznego myślenia, definiowania problemów i znajdowania rozwiązań.

Oferujemy Tobie:

Nasi pracownicy współpracują z nami na podstawie umowy o pracę, korzystają z takich benefitów jak karta Multisport, prywatna opieka medyczna czy ubezpieczenie grupowe. Nie zapominamy o szkoleniach dla naszych pracowników, które są przyznawane w ramach ocen rocznych oraz rozwoju naszych talentów. W naszej firmie nie pracujemy w sztywno określonych godzinach. Pracę możesz zacząć pomiędzy 7:00 a 9:00. To niezwykle cenna opcja kiedy utkniesz w porannych korkach lub chcesz zwyczajnie dłużej pospać.

Dodatkowo możesz liczyć na:

• Możliwość uzyskania nagrody rocznej w wysokości miesięcznego wynagrodzenia, wypłacanej
  • Bezpłatny transport z Poznania
  • Możliwość uzyskania nagród finansowych i rzeczowych za zgłaszane pomysły usprawnień,
  • Dodatki z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych (m.in. „wczasy pod gruszą”, bony świąteczne, wyprawki szkolne)

Wyślij do nas swoją aplikację nie później niż do marca/kwietnia 2018.  Jeśli masz jakieś pytania, śmiało kontaktuj się z Anną Nowacką pod numerem tel. 61 662 1578.

Wszystko co robimy – robimy z myślą o ludziach. Nasza motywacja leży w potrzebach i wyzwaniach, przed którymi stoją nasi klienci, a naszą siłą napędową są nasi ludzie, którym zależy na osiągnięciu jak najlepszych efektów dla naszych klientów.

Dla tych z pasją do ciągłego ulepszania i pracy dla innych czeka satysfakcjonująca praca w Arjo. Czekamy na Twoją aplikację!