Komorniki k. Poznania

Stażysta Działu Jakości – obszar walidacji

Arjo Polska

Razem możemy dużo zmienić
Arjo to myśląca globalnie organizacja ze szwedzkimi korzeniami, w której prężnie rozwijające się międzynarodowe środowisko napędzane jest szwedzką kulturą organizacyjną. Jako firma, która stawia ludzi w centrum zainteresowania wszystkich działań, pracownicy Arjo są naszymi partnerami w misji poprawy życia.
Odkryj ambitne i satysfakcjonujące ścieżki rozwoju kariery w szerokiej gamie możliwości w naszej globalnej sieci.

Stażysta Działu Jakości – obszar walidacji

Miejsce pracy: Komorniki k. Poznania

Nr ref.: FRT/01

Jako Stażysta Działu Jakości będziesz odpowiedzialny/a za:

• Wsparcie w przeprowadzaniu walidacji procesów wewnątrz organizacji
  • Wsparcie w weryfikacji dokumentacji walidacyjnej procesów u dostawców
  • Utrzymanie jakości procesów produkcyjnych
  • Wsparcie w projektach dotyczących m.in. nowych produktów, oszczędności, transferów
  • Utrzymanie zgodności z wymaganiami jakościowymi we wszystkich aspektach swojej pracy

Idealny kandydat:

• Absolwent z doświadczeniem lub bez lub student kierunków technicznych lub jakościowych np. Mechanika i Budowa Maszyn, Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, Towaroznawstwo i pokrewne
  • Podstawowa znajomość wymagań systemu zarządzania jakością opartych o wymagania norm ISO 13485 oraz FDA QSR
  • Bardzo dobra/biegła znajomość języka angielskiego
  • Podstawowa znajomość procesów produkcyjnych
  • Podstawowa znajomość metod zarządzania jakością
  • Dobra znajomość pakietu MS Office

Aby odnieść sukces w pracy na stanowisku Stażysty Działu Jakości przydatne będą takie cech charakteru jak dobra organizacja czasu pracy, cierpliwość, terminowość, umiejętność analitycznego myślenia.

Oferujemy Tobie:

• Płatny staż w oparciu o Umowę Absolwencką
  • Bezpłatny transport z Poznania
  • Możliwość zdobycia pierwszego doświadczenia zawodowego, w międzynarodowej firmie o wysokich standardach pracy
  • Możliwość współpracy z profesjonalistami
  • Możliwość rozpoczęcia współpracy od zaraz

Wyślij do nas swoją aplikację nie później niż do końca marca 2018. Jeśli masz jakieś pytania, śmiało kontaktuj się z Anną Nowacką pod numerem tel. 61 662 1578.

Wszystko co robimy – robimy z myślą o ludziach. Nasza motywacja leży w potrzebach i wyzwaniach, przed którymi stoją nasi klienci, a naszą siłą napędową są nasi ludzie, którym zależy na osiągnięciu jak najlepszych efektów dla naszych klientów.

Dla tych z pasją do ciągłego ulepszania i pracy dla innych czeka satysfakcjonująca praca w Arjo. Czekamy na Twoją aplikację.