warsztat

Wrocław

Morze Możliwości Kariery w Selgros

Transgourmet Polska

Selgros Cash&Carry jest częścią międzynarodowego holdingu Transqourment, wiodącego specjalisty w branży… Stop. Wcale nie chcemy zanudzić Was na śmierć. Kim jesteśmy? Waszym potencjalnym, przyszłym pracodawcą. Zajmujemy się sprzedażą hurtową oraz dystrybucją produktów. Pochłania nas głównie sektor gastronomiczny, ale nie tylko. Nie chcemy się ograniczać. Obsługujemy zarówno małych, jak i dużych klientów - sieci restauracji, hoteli, sklepów itp. Tej wiosny gorąco zapraszamy na warsztat:

MORZE MOŻLIWOŚCI KARIERY W SELGROS

Zgłoszenia przyjmujemy do: 23.04.2018

Wrocław, Hala Selgros (gwarantujemy dojazd)

25-26 kwietnia 2018

NASZE WARSZTATY SĄ:

• Praktyczne
    Obiecujemy Was nie zanudzić. Od początku będziecie brać udział w ćwiczeniach, które dla Was przygotowaliśmy. Dzięki nim łatwiej się zintegrujecie, a także przyswoicie wiedzę, jaką mamy Wam do przekazania. Czekają na Was zadania związane z obszarem ekspozycji produktów, rozpoznawania typów osobowości i wiele innych.

• Przydatne
    U nas nie nauczysz się niczego, czego później nie będziesz mógł wykorzystać. Czeka na Was mnóstwo merytorycznej wiedzy z pogranicza gastronomii. Nie wiesz, jakie wino zamówić na randce w restauracji? My Ci powiemy. Nie umiesz rozpoznać świeżej i smacznej ryby? Spokojnie, z nami się nauczysz!

• Przyszłościowe
    Pracodawcę i pracownika najlepiej poznać od podszewki jeszcze zanim zacznie się współpracę. Jeśli weźmiesz udział w naszych warsztatach, masz na to szansę. Z pewnością spodoba Ci się fakt, że po zakończeniu warsztatu wystawiamy uczestnikom oficjalny certyfikat, wzbogacający ich CV.

DLA KAŻDEGO COŚ MIŁEGO:

• Hej, Humanisto! (Marketingowcu, Socjologu, Psychologu itp.)
    U nas dowiesz się, jakie są typy komunikacji oraz jakim typem osobowości Ty sam jesteś. Poznasz zasady pracy w grupie przy maksymalnej wydajności wszystkich członków. Dowiesz się, jak ludzie kupują, dlaczego kupują i jak możesz to wykorzystać. Poznasz marketingowe tricki; od tajemnej wiedzy sklepowej ekspozycji po szczegóły promocji wielkich, światowych koncernów.

• Hej, Ścisłowcu! (Handlowcu, Ekonomisto, Logistyku, Zakupowcu itp.)
    Z nami zrozumiesz, czym jest marża i jak się ją oblicza. Poznasz specyfikę zarządzania wielką korporacją; od najmniejszego szczebla po najwyższy. Dowiesz się jak funkcjonuje ogromna hala sprzedażowa – uwzględniając spedycję, dostawy i procesy zakupowe. Jeśli myślisz o założeniu własnej firmy, nasze warsztaty to na pewno coś dla Ciebie.

• Hej, Człowieku! (ciekawy nowych rzeczy)
    Nie musisz posiadać szczegółowej wiedzy z powyższych dziedzin, żeby odnaleźć się na warsztatach. Nasz program obejmuje również wiele codziennych obszarów. Poznasz nowe rodzaje ryb; dowiesz się, jak rozpoznać te najlepsze oraz jak wyglądają łowiska. Zweryfikujesz swoją wiedzę o winach; o stereotypach, zasadach ich doboru do potrawy itp. Otrzymasz wartościowy certyfikat i od podszewki zaznajomisz się z ogromnym koncernem, jaki jest Selgros. Kto wie – może zostaniesz w nim na dłużej?

ZAPEWNIMY CI:

• Bezpłatne uczestnictwo w warsztatach.
  • Transport na warsztaty z centrum lub zwrot kosztów dojazdu jeśli jesteś spoza Wrocławia.
  • Ciepły posiłek w 1 i 2 dniu warsztatów.
  • Certyfikat po ukończeniu warsztatów.
  • Wiele, wiele wiedzy i ekstra doświadczenie :)

ZOBACZ JAK WYGLĄDA PROCES ZAPISU NA WARSZTAT:

Krok 1 – Wypełnij formularz zgłoszeniowy do 23.04.2018.
Krok 2 – Poczekaj na informację zwrotną czy dostałeś/aś się na warsztat do 24.04.2018.
Krok 3 – Jeśli zostałeś zakwalifikowany/a, już 25-26.04.2018  skorzystaj z tej wyjątkowej okazji do rozwoju kompetencji w pasjonującym Cię obszarze.

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracodawcy?