woj. mazowieckie

Program menadżerski w HR

GSK

GSK to jedna z wiodących firm branży ochrony zdrowia na świecie, opierająca swoją działalność na innowacji i osiągnięciach naukowych. Naszą misją jest poprawiać jakość życia ludzi, by mogli osiągać więcej, czuć się lepiej i żyć dłużej. Prowadzimy badania mające na celu poprawę jakości życia ludzkiego w trzech podstawowych obszarach: produktów farmaceutycznych (Pharmaceuticals), szczepionek (Vaccines) i produktów ochrony zdrowia (Consumer Healthcare). W swoich działaniach dążymy do tego, aby być odpowiedzialnym partnerem, budując oparte na zaufaniu relacje z uczestnikami polskiego systemu ochrony zdrowia, stawiając na dialog i przejrzystą współpracę. Polskim pacjentom dostarczamy łącznie ponad 300 leków i produktów ochrony zdrowia. Aktualnie wraz z Fundacją Rozwoju Talentów zapraszamy na bezpłatne warsztaty praktyczne:

HR FUTURE LEADERS PROGRAMME

(Program menedżerski HR)

Oferta ważna do: 30.04.2018

Start stażu: VI/VII 2018

Umowa o pracę

40h/tydzień

Co wyróżnia nasz program:

• Zdobędziesz unikalne doświadczenie i umiejętności z zakresu HR dzięki zaplanowanym rotacjom w kluczowych obszarach naszego modelu HR (operacje HR, rozwój talentów, wynagrodzenia itp.).
  • W ciągu 3 lat będziesz realizował/a projekty, dzięki którym poznasz nasz biznes oraz rolę HR w organizacji. W tym celu odbędziesz rotację zarówno w naszym biurze w Warszawie jak i w Poznaniu (przynajmniej jedna rotacja).
  • Będziesz zarządzał projektami HR oraz pracował nad różnorodnymi zadaniami, które będą wymagały od Ciebie umiejętności priorytetyzacji i efektywnego zarządzania czasem.
  • Staniesz przed nowymi wyzwaniami i możliwością proponowania kreatywnych rozwiązań.
  • Zbudujesz sieć kontaktów na różnych poziomach w organizacji dzięki możliwościom globalnego networkingu.
  • Weźmiesz udział w cyklu szkoleń z zakresu kompetencji liderskich i interpersonalnych.
  • Będziesz rozwijał swoją karierę zawodową realizując naszą misję – podnosić jakość życia ludzi, aby mogli osiągać więcej, czuć się lepiej i żyć dłużej.

Jesteś odpowiednim kandydatem, jeśli:

• Ukończyłeś studia I lub II stopnia (lub ukończysz je w ciągu kilku miesięcy) na kierunku Zarządzanie Zasobami Ludzkimi, Zarządzanie, Biznes Międzynarodowy, Ekonomia, Psychologia, Socjologia lub pokrewnym.
  • Znasz język angielski na poziomie zaawansowanym.
  • Posiadasz umiejętności analitycznego myślenia i rozumiesz, na czym polega rola HR w organizacji.
  • Masz proaktywny i entuzjastyczny stosunek do pracy i chęć ciągłego uczenia się.
  • Potrafisz budować relacje zawodowe oraz wpływać na innych.
  • Odnajdujesz się w pracy zespołowej.
  • Szukasz niestandardowych rozwiązań i kwestionujesz status quo.

Oferujemy:

• 3-letnią przyśpieszoną ścieżkę kariery w obszarze HR.
  • Umowę o pracę na czas określony.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie oraz pakiet benefitów.
  • Uczestnictwo w programie monitoringowym.
  • Unikalną możliwość rozwoju umiejętności zawodowych i kompetencji liderskich.
  • Szeroką ofertę szkoleń i możliwość udziału w międzynarodowych spotkaniach.
  • Możliwości tworzenie międzynarodowych sieci kontaktów w ramach Future Leaders Programme.

Na CV I list motywacyjny w języku angielskim czekamy do 30 kwietnia. Aby dowiedzieć się więcej
o Future Leaders Programme odwiedź: futureleaders.gsk.com lub skontaktuj się z nami: rekrutacja_pl@gsk.com

Zobacz nasz filmik: https://gsk.kzoplatform.com/player/medium/1107945130909767011?display=video&embed=true

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracodawcy?