warsztat

warsztat

ExcelDay: Excel dla przyszłych finansistów

GSK

GSK to jedna z wiodących firm branży ochrony zdrowia na świecie, opierająca swoją działalność na innowacji i osiągnięciach naukowych. Naszą misją jest poprawiać jakość życia ludzi, by mogli osiągać więcej, czuć się lepiej i żyć dłużej. Prowadzimy badania mające na celu poprawę jakości życia ludzkiego w trzech podstawowych obszarach: produktów farmaceutycznych (Pharmaceuticals), szczepionek (Vaccines) i produktów ochrony zdrowia (Consumer Healthcare). W swoich działaniach dążymy do tego, aby być odpowiedzialnym partnerem, budując oparte na zaufaniu relacje z uczestnikami polskiego systemu ochrony zdrowia, stawiając na dialog i przejrzystą współpracę. Polskim pacjentom dostarczamy łącznie ponad 300 leków i produktów ochrony zdrowia. Aktualnie wraz z Fundacją Rozwoju Talentów zapraszamy na bezpłatne warsztaty praktyczne:

EXCELDAY: EXCEL DLA PRZYSZŁYCH FINANSISTÓW

Zgłoszenia przyjmujemy do: 23.11.2017

30 listopada 2017

poziom podstawowy

ZAPISZ SIĘ, JEŚLI:

• jesteś  studentem ostatnich lat studiów (mile widziane kierunki: Ekonomia, Finanse i Rachunkowość lub pokrewnych)
  • chcesz podjąć w przyszłości zatrudnienie w Dziale Księgowości lub Analiz

DZIĘKI WARSZTATOM ZDOBĘDZIESZ:

• umiejętność operowania podstawowymi funkcjami Excela w Dziale Księgowości na realnych przykładach biznesowych
  • wiedzę w jaki sposób Excel pomaga w pracy pracownikom ICSS – centrum finansowego zajmującego się kompleksową obsługą GSK w Polsce, w którym obrót obsługiwanych operacji przekracza 5 mld zł rocznie
  • umiejętność korzystania z Excela na Twoim przyszłym stanowisku pracy!

ZAPEWNIMY CI:

• bezpłatny udział w warsztatach
  • komputery do pracy na warsztacie
  • posiłek w trakcie warsztatów
  • certyfikat uczestnictwa w warsztacie

WIEDZĘ PRZEKAŻĄ TOBIE:

Agnieszka Głowacka
Analityk ds. należności

Absolwentka Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, rozpoczęła pracę w GSK na czwartym roku studiów jako stażystka. Obecnie zajmuje stanowisko Analityka ds. Należności w Dziale Windykacji Należności. Na co dzień zajmuje się rozliczaniem wydatków marketingowych oraz rabatów dla klientów. Wcześniej zaangażowana była w projekt wdrożenia nowego systemu rozliczeń finansowych w ICSS, co wiązało się z takimi zadaniami jak migracja danych pomiędzy dwoma systemami.

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracodawcy?

Zobacz wszystkie warsztaty na ExcelDay.com